Muuttunut ajankohta: Matematiikanfilosofiaa Suomessa -konferenssi 11.–12.11.2021


konferenssit

Matematiikanfilosofiaa Suomessa -konferenssi järjestetään 11.–12.11.2021 Tampereen yliopistossa. (Huomaa muuttunut ajankohta) 

Konferenssi kokoaa yhteen matematiikanfilosofian ja logiikan parissa työskenteleviä opiskelijoita, jatko-opiskelijoita ja tutkijoita Suomessa. Tapahtuma on otollinen tilaisuus esitellä Suomessa tehtävää matematiikan- ja logiikanfilosofian tutkimusta, keskustella muiden aiheesta kiinnostuneiden henkilöiden kanssa ja luoda kontakteja. Konferenssi järjestetään hybridimuotoisena, eli konferenssiin on mahdollista osallistua sekä paikan päällä että etänä. 

Konferenssi on ilmainen, ja kaikki matematiikanfilosofiasta ja logiikasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Huomaa, että logistisista syistä tapahtumaan osallistujia pyydetään rekisteröitymään etukäteen.  

Konferenssissa kutsuttuina puhujina esitelmöivät Mirja Hartimo, Maria Hämeen-Anttila, Markus Pantsar ja Jouko Väänänen. Lisäksi konferenssiin toivotaan lyhyempiä esitelmiä (katso esitelmäkutsu https://sites.google.com/view/mat-fil-suomessa/esitelm%C3%A4kutsu). Konferenssin ohjelmaan sisältyy myös keskustelutilaisuus, jossa suunnitellaan, minkälaista toiminta ja järjestäytymistä matematiikanfilosofian tutkijoiden keskuudessa Suomessa olisi syytä tehdä.  

  

Tärkeät päivämäärät:  

Viimeinen abstraktien palautuspäivä: 31.8.2021  

Tieto esitelmien hyväksymisestä: 13.9.2021  

Rekisteröityminen: 13.9.–26.10.2021  

Konferenssi: 11.–12.11.2021  

  

Tarkemmat tiedot konferenssista löytyvät konferenssin nettisivuilta: https://sites.google.com/view/mat-fil-suomessa/etusivu

Kysymykset konferenssiin liittyen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mat.fil.suomessakonferenssi2021@gmail.com