Matematiikanfilosofiaa Suomessa -konferenssi 3.–4.6.2021


konferenssit

Matematiikanfilosofiaa Suomessa -konferenssi järjestetään 3.–4.6.2021 Tampereen yliopistossa.

Konferenssi kokoaa yhteen matematiikanfilosofian ja logiikan parissa työskenteleviä opiskelijoita, jatko-opiskelijoita ja tutkijoita Suomessa. Tapahtuma on otollinen tilaisuus esitellä Suomessa tehtävää matematiikan- ja logiikanfilosofian tutkimusta, keskustella muiden aiheesta kiinnostuneiden henkilöiden kanssa ja luoda kontakteja. Konferenssi järjestetään hybridimuotoisena, eli konferenssiin on mahdollista osallistua sekä paikan päällä että etänä. HUOM! Jos koronatilanteesta johtuen konferenssia ei voida järjestää hybridimuotoisena, niin konferenssi siirtyy syksyyn 2021. 

Konferenssi on ilmainen, ja kaikki matematiikanfilosofiasta ja logiikasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Huomaa, että logistisista syistä tapahtumaan osallistujia pyydetään rekisteröitymään etukäteen. 

Konferenssissa kutsuttuina puhujina esitelmöivät Mirja Hartimo, Maria Hämeen-Anttila, Markus Pantsar ja Jouko Väänänen. Lisäksi konferenssiin toivotaan lyhyempiä esitelmiä (katso esitelmäkutsu https://sites.google.com/view/mat-fil-suomessa/esitelm%C3%A4kutsu). Konferenssin ohjelmaan sisältyy myös keskustelutilaisuus, jossa suunnitellaan, minkälaista toiminta ja järjestäytymistä matematiikanfilosofian tutkijoiden keskuudessa Suomessa olisi syytä tehdä. 

 

Tärkeät päivämäärät: 

Viimeinen abstraktien palautuspäivä: 6.4.2021 

Tieto esitelmien hyväksymisestä: 25.4.2021 

Rekisteröityminen: 25.4.–12.5.2021 

Konferenssi: 3.–4.6.2021 

 

Tarkemmat tiedot konferenssista löytyvät konferenssin nettisivuilta: https://sites.google.com/view/mat-fil-suomessa/etusivu.

Kysymykset konferenssiin liittyen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mat.fil.suomessakonferenssi2021@gmail.com