Hangö

17.08.2012 - 19.08.2012
Välkommen till filosofiseminarium i Hangö i 17.-19. augusti 2012!

Avsikten med seminariet är att i en informell omgivning diskutera frågor kopplade till ämnet filosofi på ett filosofiskt sätt. Vi fortsätter att behandla ämnen som är relevanta för såväl akademisk som mer tillämpad filosofi. Alla filosofiintresserade är välkomna!

I år kretsar frågorna och programmet kring temat kroppslighet. Vi utför kroppsliga övningar och reflekterar kring temana kroppslighet-medvetande.

Programmet kommer att bestå av en sokratisk dialog, två workshopaktiga programpunkter samt två fysiska övningar (meditation samt lätt yoga).
Vi återkommer med ett mer detaljerat program i början av augusti till dems om anmält sig.

Programmet inleds kl 18 på fredagen 17.8 i familjen Garoffs sommarvilla, Högbergsgatan 5 i Hangö. Diskussionerna och måltiderna äger rum i det rymliga Garoffska residenset, eller utomhus i trädgården om vädret tillåter. Seminariet avslutas efter söndagens frukost. Det är möjligt att ta sig ett morgondopp både på lördag och
söndag morgon.

Att delta i seminariet är gratis och seminariedeltagarna bjuds på filosofiskt stimulerande program, övernattning hos Garoffs, hemlagad middag på fredag, frukost och en lätt lunch på lördag samt frukost på söndag. På lördag äter vi middag på restaurang där varje deltagare betalar för sin egen mat och dryck. Alkohol drycer får deltagarna stå för sjäälva, men för övrigt står Interbaas rf för arrangemangen och
kostnaderna i Hangö.

Så boka in datumen i kalendern och anmäl ditt intresse att delta till Ferdinand
(ferdinand.garoff(a)gmail.com ). Meddela också gärna ifall du inte tänker övernatta hos Garoffs. Vi skickar mer information till dem som anmält sig när datumet närmar sig.

Om du har frågor, kontakta Ferdinand Garoff, ferdinand.garoff(a)gmail.com eller Marianne Airisniemi, marianne.airisniemi(a)helsinki.fi.

Hälsar,
Ferdinand Garoff
Interbaas rf.
tel. + 358 40 8454456

Syndicate content