ART-PHILO-CAFÉ: Ran Lahav

ART-PHILO-CAFÉ: Ran Lahav

MA 27.10.2014 klo: 18.00-20.00

Artlab-Kasi, Nilsiänkatu 8, Helsinki


Free entrance, 5 euros serving (voluntary)


Tule keskustelemaan, kuuntelemaan ja pohtimaan taiteen ja filosofian herättämiä teemoja. Keskustelua käydään englanniksi, mutta tarvittaessa pientä tulkkausapua on saatavissa.

Filo-Café toiminta käynnistyi Pariisissa 1900-luvun alkupuolella. Suomessa toimintaa on ollut aina 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Filo-Café toiminta liitetään usein filosofisen praktiikan toimintaan kuuluvaksi. Päätavoite on puhua ja pohtia filosofisista kysymyksistä ja teemoista arkikielellä. Kaikki keskustelijat ovat tasa-arvoisia ja keskusteluun voi osallistua ilman kirjaviisautta. Yhdessä ajattelu vahvistaa itsetuntemusta.

Artlab-Kasilla on ainutlaatuinen tilaisuus järjestää filosofinen taidekahvila, jonka vieraana on alan huippunimi Ran Lahav. Filosofian tohtori ja psykologi Ran Lahav asuu Yhdysvalloissa, mutta on syntyjään Israelista. Hän kiertää aktiivisesti ympäri maailmaa vetämässä workshoppeja ja pitämässä luentoja. Hänen oma kiinnostuksensa kohdistuu erityisesti henkisiin harjoituksiin. Ran Lahav vierailee nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

 

Lisätietoa:

Ran Lahavista: http://www.trans-sophia.net/115845/Who-Am-I

filosofit.fi

kriittinenkorkeakoulu.fi

www.lemoniapro.fi