niin & näin -kirjoituskilpailu auki vielä lokakuun

Huom!
niin & näin -lehden julistamaan filosofiseen kirjoituskilpailuun voi osallistua vielä lokakuun ajan.  Viimeistään 31.10. postitetut (päivän postileimalla varustetut) tekstit ehtivät mukaan.

Katso ohjeet alta kilpailun alkuperäisestä julistuksesta.

------------------------------------------------------------------------------------
niin & näin ja Eurooppalaisen filosofian seura julistavat

FILOSOFISEN KIRJOITUSKILPAILUN

Kilpailu käydään kahdessa sarjassa


1) Tieteelliset artikkelit
Kolme parasta artikkelia referoidaan ja julkaistaan niin & näin -lehdessä vuoden 2010 aikana. Artikkelin mitta on 25 000–35 000 merkkiä välilyönnit mukaan lukien. Aihe on vapaa, mutta filosofinen. Artikkelin muotoiluissa käytetään lehden kirjoittajaohjeita.

2) Filosofiset esseet
Esseet voivat käsitellä niin ajankohtaisia aiheita, tietyn filosofin ajattelua kuin yksittäistä filosofista kysymystä. Tyyliltään ja rakenteeltaan esseet ovat tieteellisiä artikkeleita vapaampia ja persoonallisempia. Esseen enimmäismitta on 20 000 merkkiä välilyönnit mukaan lukien. Kaksi parasta esseetä julkaistaan niin & näin -lehdessä vuoden 2010 aikana.

* * *
• Sama henkilö voi osallistua kumpaankin kilpailusarjaan, mutta vain yhdellä työllä kuhunkin. Kirjoitukset varustetaan nimimerkillä.
• Kirjoittajan yhteystiedot oheistetaan erillisessä kirjekuoressa, joka suljetaan samaan kuoreen kilpailuun osallistuvan kirjoituksen kanssa. Yhteystiedot sisältävän kuoren päälle merkitään kirjoittajan nimimerkki.
• Julkaisemisen lisäksi kirjoittajat palkitaan niin & näin -kirjoilla.
• Kilpailun raadissa toimivat Ville Lähde (pj.), Tapani Kilpeläinen, Antti Salminen ja Henriikka Tavi.
• Kilpailutyöt lähetetään lokakuun aikana (postileima 31.10. riittää) osoitteella
niin & näin
PL 730
33101 Tampere