Interbaas Filosofiseminarium; 21.-23.8. Hangö

Hej,

I år ordnas föreningen Interbaas Filosofiseminarium för åttonde gången
i Hangö den 21-23 augusti.
Tänä vuonna Interbaas ry järjestää kahdeksannen Filosofianseminaarinsa Hangossa 21.-23.8.

Avsikten med seminariet är att i en informell omgivning diskutera kopplade till ämnet filosofi på ett filosofiskt sätt. Vi fortsätter att behandla ämnen som är relevanta för såväl akademisk som mer tillämpad filosofi, temat för årets seminarium är att undervisa filosofi. På programmet står tre diskussioner och en sokratisk dialog.
Diskussionerna varvas med samvaro med gamla och nya bekanta och kanske lite sport för hågade. Tidigare år har deltagarna utgjort en angenäm blandning av filosofer, filosofistuderande och filosofi intresserade.
Om det känns pirrigt att komma så ta med en kompis.
Jos tuleminen jännittää niin ota kaveri mukaan.

Alla är välkomna. Kaikki ovat tervetulleita.

Diskussionerna sker huvudsakligen på svenska, men inlägg på andra språk är också välkomna. Keskustelu käydään pääosin ruotsiksi, mutta puheenvuorot englanniksi tai suomeksi ovat tervetulleita.

Diskussionerna äger rum på Café Park mitt emot Hangö Casino eller utomhus om vädret tillåter, programmet börjar ca kl 19 på fredagen.  Övernattning är igen möjlig i familjen Garoffs hus på Högbergsgatan 5 i Hangö. Morgondopp under bekväma omständigheter rekommenderas. Deltagande i seminariet sker igen till förmånligt självkostnadspris och innefattar, utöver programmet, logi och några måltider.

Så boka in datumen i kalendern och anmäl intresse att delta till mig (ferdinand.garoff (at) gmail.com) så skickar jag mer information när datumet närmar sig!
Varaa päivämäärät kalenteriin ja laita sähköpostia minulle (ferdinand.garoff (at) gmail.com), niin laitan lisää tietoa kun päivämäärä lähestyy!

Skicka gärna den här mailen vidare till andra som kan tänkas vara intresserade, har säkert glömt någon och andra har jag inte e-post adresser till. Tätä viestiä saa levittää.

Sommarhälsningar,
Ferdinand Garoff
Ordförande för Interbaas rf

Interbaas – förening för filosofisk verksamhet är en år 2002 grundad förening med syfte att främja filosofisk aktivitet. Interbaas ordnar bl.a. Filocaféer och gör skolbesök