Nuorten filosofiatapahtuma 2008; Espoo 11.-13.1.

Nuorten filosofiatapahtuma 2008 lähestyy. Nufit pidetään tällä kertaa Espoon kulttuurikeskuksessa Tapiolassa 11.–13.1.2008 ja teemana on HYÖTY.

Alustajiksi ovat toistaiseksi lupautuneet jo Helsingin yliopiston rehtori Ilkka Niiniluoto, Taideteollisen korkeakoulun rehtori Yrjö Sotamaa, valtiosihteeri Raimo Sailas, filosofian professori Timo Airaksinen, pappi ja kouluttaja Teemu Laajasalo, filosofi Sara Heinämaa, elokuva- ja televisiotieteen professori Henry Bacon, mediatutkija Kaarina Hazard, filosofi Iivi Masso sekä radiofilosofit Tuomas Nevanlinna ja Jukka Relander, jotka vetävät livenä Radio Helsingistä tutun "Tukevasti ilmassa" -tyyppisen shown.

Tapahtumaan tarvitaan entiseen tapaan myös filosofiasta ja ylipäätään ajattelusta kiinnostuneita kommunikaatiotaitoisia nuoria haastamaan maamme filosofian, tieteen, taiteen, uskonnon, politiikan ja talouden eturivin asiantuntijoiden näkemyksiä. Lukio-opettajat: Pankaa sana kiertämään omien oppilaittenne keskuudessa!

Haastajahalukkaat voivat ilmoittautua osoitteessa www.nufit.fi, jossa myös kerrotaan lisää tapahtumasta. Myös perinteinen Sokrates-väittelykilpailu pyritään taas järjestämään Nufitin yhteydessä. Pistäkääpä tämäkin korvan taakse!

Terveisin,
Olli Hakala

www.nufit.fi

(Välitti Tuukka T.)